کاربر گرامی به وب سایت دادسرا یار خوش آمدید | برای استفاده کامل از امکانات سایت عضو یا وارد شوید

وکیل اسید پاشی

شما در حال مشاهده مطلب مذکور در بخش مقالات سایت می باشید

وکیل اسید پاشی

وکیل اسید پاشی

جرم اسید پاشی که عمدا به قصد انتقام جویی میباشد، هم فرد و هم جامعه را تهدید میکند. باید گفت: هر عمل مجرمانه ای که انجام میشود یک سری آثار سوء را بر جامعه باقی میگذارد.

بعضی از این جرایم نه تنها باعث میشود که شخصی آسیب ببیند بلکه باعث می شود آسایش و امنیت جامعه به خطر بیافتد و همچنین باعث میشود که یک ترس، رعب و وحشتی در جامعه حکمفرما شود.

جرم اسید پاشی نه تنها از این قاعده ای که گفته شد مستثنی نیست بلکه باعث میشود آثار سوء آن با فرد آسیب دیده تا آخر عمر باقی بماند. به دست آوردن هر نوع مواد شیمیایی، حتی صد هزار لیتر آن کار بسیار ساده و آسانی است.

ویدیو و پادکست مقاله وکیل اسید پاشی

حال این سوال پیش می آید که چرا این مواد به راحتی در اختیار این افراد قرار می گیرند؟ مهمترین عامل برای جلوگیری از این اتفاق خطرناک چیست؟

عواملی که باعث ارتکاب جرم اسید پاشی میشود چیست؟

دلایل زیادی برای به وجود آمدن این جرم وجود دارد که بعضی از این عوامل عبارتند از:

  1. مختل کردن و اذیت کردن زنان بعد از طلاق
  2. مختل کردن زندگی دختران بعد از پاسخ جواب منفی به خواستگاران
  3. تمام کردن رابطه دوستی به قصد انتقام جویی
  4. اختلاف بین افراد بر سر مسائل مالی و غیره و اجیر کردن اسید پاش
  5. وجود انگیزه دینی و مذهبی در جهت حذف کردن افراد
  6. اختلافات خانوادگی و …

همچنین شما عزیزان میتوانید با راهنمایی از وکیل در شیراز نیز راه خود را بهتر و مفید تر بیابید

وکیل اسید پاشی

اگر این جرم عمدی باشد که اکثر موارد همینگونه است؛ بر اساس بند الف ماده ۲۹۰ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲:

هر گاه فرد مرتکب به انجام کاری، قصد ایراد جنایت بر فرد یا افرادی معین یا افرادی غیرمعین از یک جمع را داشته باشد و در عمل جنایت مقصود یا نظیر آن واقع شده باشد یا کار ارتکابی، نوعاً موجب وقوع آن جنایت یا نظیر آن شود، خواه نشود و لذا این جرم جنایت عمدی است.

آیا در جرم اسید پاشی مدعی العموم (دادستان) هم میتوانند ورود کند؟

جرم اسید پاشی یکی از شدیدترین جرایم به حساب می آید. چرا که هم باعث آسیب های شدید و دائمی جسمی بر مجنی علیه است و هم باعث وحشت و ناامنی در جامعه شده است و میتواند از جمله جرایمی باشد که علیه فرد و اجتماع اقدام شده است.

اسید پاشی جرمی است که غیرقابل گذشت میباشد و مدعی العموم به نمایندگی از تمام جامعه وظیفه دارد که با او برخورد قطعی داشته باش.

وکیل اسید پاشی

مجازات اسید پاشی چیست؟

اولین قانونی که به عنوان مجازات برای اسید پاشی تصویب شده مربوط به سال ۱۳۳۷ میباشد. که در آن زمان برای اسیدپاش از ۲ تا ۷ سال زندان پیش بینی کرده بودند.

پس از اینکه قانون مجازات اسلامی تصویب شد اسیدپاش پس از ارتکاب جرم به پرداخت دیه و ارش جزایی به مجنی علیه محکوم شده و از باب جنبه عمومی هم حداکثر به مدت ۵ سال را در زندان میگذراند.

اما این مجازات تعیین شده برای چنین جرمی خیلی کم و ناچیز بود. وقتی که شخصی روی شخص دیگر اسید میپاشد و باعث به وجود آمدن آسیبهای جسمانی و دائمی بر وی می شود و وی را از حضور در اجتماع محروم میکند در واقع باعث مرگ اجتماعی مجنی علیه شده است.

قصاص کردن در این جرم امکانپذیر نمیباشد؛ چراکه در قصاص باید به طور دقیق با همان میزانی که به مجنی علیه آسیب داده شده است به جانی آسیب داده شود که این عمل باعث میشود قصاص غیر ممکن شود.

در این جرم عمدی قصاص به دیه تبدیل میشود. و به این دلیل که اسیدپاشی مجازات قصاص ندارد باعث نمیشود که مجرم از ارتکاب به جرم برحذر شود و از ترس و بیم مجازات به سمت این جرم نروند.

در سال ۱۳۹۲ اگر اسیدپاشی روی شخصی منجر به قتل طرف مقابل شود مجازات آن قصاص نفس است و اگر اولیای دم آن را عفو کنند یا قصاص را به دیه تبدیل کنند باز هم چون این عمل او موجب اخلال در نظم و امنیت جامعه شده از نظر جنبه عمومی جرم محسوب میشود؛ با استفاده از ماده ۶۱۲ قانون تعزیرات مصوب ۱۳۷۵ به مدت ۳ تا ۱۰ سال حبس تعزیری به همراه دارد.

مجازات معاونت در جرم اسیدپاشی

  1. در صورتیکه مجازات قانونی مرتکب سلب حیات باشد به حبس تعزیری درجه دو
  2. در صورتیکه مجازات قانونی مرتکب قصاص عضو شود حبس تعزیری درجه سه
  3. در صورتیکه مجازات مرتکب قصاص نباشد و یا به هر علت قصاص نفس و یا عضو اجرا نشود به یک درجه پایینتر از مجازات تعزیری محکوم میشود.

مجازات تهدید به اسیدپاشی

حکم تهدید به اسیدپاشی با توجه به ماده ۶۶۹ ق.م.ا برابر با توجه به متن این قانون تا ۷۴ ضربه شلاق و یا از ۲ماه تا ۲ سال حبس خواهد داشت. البته باید به این نکته توجه کنیم که تهدید باید اثبات شده باشد و تهدیدهایی که شفاها انجام میشود به دو شاهد نیاز دارند. همچنین برای اثبات آن میتوان از پیامک ها استفاده کرد.

نحوه شکایت از تهدید به اسیدپاشی

برای شکایت از تهدید به اسیدپاشی باید با نوشتن یک دادخواست و تنظیم شکایت تهدید و تحویل آن به دادسرایی که جرم در آن محل اتفاق افتاده است. بعد از بررسی و تحقیقات مقدماتی دادستان کیفر خواست را صادر میکند و به دادگاه ارسال میکند.

تهدید از جرایم قابل گذشت میباشد؛ پس وقتی شاکی آن را ببخشد در هر مرحله از شکایت که باشد پرونده مختومه میگردد.

برای شکایت تهدید به اسیدپاشی دو شاهد لازم است و اگر شاهد یا شاهدان در دادگاه حضور پیدا نکنند شاکی میتواند از بازپرس یا دادیار رسیدگی کننده پرونده تقاضای تحقیق از شاهدان در محل وقوع جرم را نماید.

پایان مطلب وکیل اسید پاشی

به درخواست کاربران به صورت ازمایشی چند نمونه قرارداد قرار میدهیم.

قرارداد حق التدریس

ماده (۱)- زمان اجرای این قرارداد از تاریخ……… لغایت ………… برای مدت ……….. هفته (یک نمیسال) می‌باشد.

ماده (۲)- میزان حق التدریس در دانشگاه‌ها برای دروس نظری و عملی مطابق با آئین نامه‌های وزارت علوم تحقیقات و فناوری و همچنین مصوبات هیات امنای دانشگاه‌های منطقه می‌باشد که در مقابل گواهی انجام کار از طرف واحد مربوطه از محل اعتبارات دانشکده قابل پرداخت است.

تبصره: پرداخت کامل حق التدریس منوط به تحویل اوراق امتحانات کتبی و لیست کامل نمرات امتحان همان نیمسال می‌باشد.

ماده (۳)- تعهدات مدرس:

أ-خانم / آقای ………به موجب این قرارداد موظف است طبق برنامه‌ای که از طرف دانشکده تعیین می‌شود برای تدریس درس حضوریافته و پس از انجام امتحانات اوراق امتحانات کتبی و نمرات امتحانی را در ظرف ………. روز به دانشکده تحویل نماید. چنانچه بعضی از جلسات درس به علل موجه عدم حضور مدرس تشکیل نشود مدرس مکلف است با اطلاع قبلی دانشکده جلسات تشکیل نشده را به نحو مقتضی جبران نماید و در صورت غیبت موجه برای جلسات تشکیل نشده حق التدریس نخواهد شد و مدرس مکلف به جبران جلسات تشکیل نشده با اطلاع دانشکده می‌باشد، و برای این جلسات فقط نصف حق التدریس را دریافت خواهد کرد. در صورت حضور مدرس و عدم تشکیل جلسات درس به عللی خارج از اراده و بدون اطلاع قبلی وی برای جبران جلسات تشکیل نشده موسسه می‌تواند با توافق مدرس اقدام نماید و مدرس می‌تواند برای تدریس این جلسات اضافی حق التدریس اضافی مطالبه نماید.

ب- شرکت در جلسات امتحانی که عند الزوم از طرف دانشکده در ارتباط با دروس موضوع این قرارداد تشکیل می‌شود اجباری و جزء وظایف آموزشی مدرس محسوب می‌گردد.

ت- مدرس نمی‌تواند تعهدات مندرج در این ماده را به صورت کلی یا جزئی به غیر واگذار نماید.

ث- مدرس تعهد می‌نماید که مجموع ساعات تدریس وی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی از حداکثر ساعات مندرج در آئین‌نامه حق التدریس اساتید مدعو تجاوز ننماید.

ماده (۴) – تدریس در موسسه طبق این قرارداد جنبه موقت داشته و در هیچ مورد نمی‌تواند مبنای استخدام یا تبدیل وضع مدرس به صورت عضو هیئت علمی موسسه قرار گیرد و تدریس طبق این قرارداد موید هیچ گونه سمت رسمی دانشگاهی نمی‌باشد.

ماده (۵)- موسسه می‌تواند در صورتی که صلاح بداند این قرارداد را با اطلاع قبلی یک ماهه فسخ نماید.

ماده (۶)- در صورتی که مدرس قرارداد را بدون رعایت ماده ۵ فسخ نماید و یا بدون عذر موجه در کلاس درس حاضر نشود و یا از انجام امتحانات و تحویل اوراق استنکاف نماید، ضمن عقد خارج لازم متعهد و ملزم می‌شود دو برابر وجوهی را که به موجب این قرارداد دریافت داشته است به دانشگاه مسترد دارد.

تبصره: تشخیص عذر موجه به عهده‌ی دانشگاه می‌باشد.

مهر و امضای رئیس یا معاون آموزشی دانشکده مهر و امضای مدیر گروه * امضاء مدرس

 

قرارداد همکاری در اجرای فعالیت‌های پژوهشی

۱- این قرارداد بین آقای / خانم ………… عضو هیئت علمی دانشکده ………….. دانشگاه …………… به نشانی ………….. از یک طرف و آقای / خانم ……………. به نشانی ………….. به عنوان همکار، از طرف دیگر منعقد می‌گردد و بین طرفین و قائم مقام آن‌ها لازم الاجرا می‌باشد.

۲-موضوع قرارداد: نظر به این که آقای / خانم …………… در دانشگاه …………… دارای …………… ریال اعتبار ویژه پژوهشی است و تا سقف ………….. % وجه مذکور برای هزینه‌های پرسنلی قابل استفاده می‌باشد و با عنایت به این که عضو هیئت علمی در سدد اجرای فعالیت پژوهشی (……………..) است، قرارداد حاضر به منظور استفاده از تمام / قسمتی از هزینه‌ی پرسنلی مذکور منعقد می‌گردد که بر اساس آن آقای / خانم …………. همکاری در اجرای فعالیت پژوهشی فوق الذکر را می‌پذیرد.

۳-مدت اجرا: مدت اجرای این قرارداد همکاری از تاریخ ………….. تا ………….. به مدت …………… می‌باشد.

۴-آقای / خانم ……………… همکار در اجرای فعالیت پژوهشی مذکور، متعهد است امور مربوط به جمع‌آوری منابع و اطلاعات لازم برای اجرای طرح / تحقیقات میدانی لازم از قبیل نظرسنجی و تکمیل فرم‌های مربوط / و……………. را انجام می‌دهد.

۵-چنانچه برای انجام فعالیت پژوهشی مذکور نیاز به مسافرت باشد، همکار باید آن را انجام داده و عضو هیئت علمی از محل بودجه فعالیت مذکور، در قبال ارائه فاکتور، هزینه‌ی مسافرت را پرداخت می‌نماید.

۶-سایر هزینه‌هایی که به تشخیص عضو هیئت علمی برای اجرای فعالیت مذکور لازم است و توسط همکار تقلب شده است، از محل بودجه مربوطه و با ارائه فاکتور به نامبرده پرداخت خواهد شد.

۷-با توافق طرفین این قرارداد حق الزحمه انجام امور محوله توسط همکار مبلغ …………. ریال تعیین گردید که پس از انجام امور مذکور (به تایید عضو هیئت علمی) به همکار پرداخت می‌گردد. این مبلغ علاوه بر هزینه‌های مذکور در بندهای ۵ و ۶ این قرارداد است.

۸-این قرارداد، قطعی است و طرفین حق فسخ آن را از خود ساقط نمودند.

عضو هیئت علمی دانشگاه* همکار در اجرای فعالیت‌های پژوهشی

قرارداد پروژه پژوهشی

عنوان پروژه: …………

این قرارداد در تاریخ …………. بین شرکت ……………… (کمیته …………….) با نمایندگی …………… که در این قرارداد “کارفرما” نامیده می‌شود از یک طرف و خانم / آقای / شرکت …………… به شماره شناسنامه / شماره ثبت …………….. صادره از / با نمایندگی …………….. که در این قرارداد “پژوهشگر” نامیده می‌شود  از طرف دیگر، تحت شرایط ذیل و طبق مصوبات شورای تحقیقات برق منعقد می‌گردد.

تذکر: اصطلاحات استفاده شده در این قرارداد دارای همان معانی هستند که در پیوست شماره ۳ به آنها اشاره شده‌است.

ماده۱-موضوع قرارداد:

موضوع این قرارداد عبارت است از :

به شرح مذکور در فرم تعریف پروژه ( پیوست شماره۱) که پژوهشگر تحت شرایط مندرج در قرارداد و ضمائم آن متعهد به اجرای آن می‌باشد.

ماده۲- مدت قرارداد:

مدت انجام خدمات موضوع این قرارداد …………… ماه / سال از تاریخ شروع اجرا و طبق برنامه زمانبندی مندرج در فرم تعریف (پیوست شماره۱) می‌باشد.

این قرارداد از تاریخ امضا نافذ بوده و تاریخ شروع اجرای موضوع قرارداد …………… می‌باشد.

ماده۳- مبلغ قرارداد:

مبلغ قرارداد که مشتمل بر حق الزحمه انجام موضوع قرارداد و هزینه ملزومات پژوهش مذکور در فرم تعریف پروژه (پیوست شماره۱) است …………….ریال و به شرح ذیل می‌باشد:

الف- حق الزحمه مراحل مختلف:

(۱)مرحله اول …………….ریال

(۲)مرحله دوم ……………ریال

(۳)مرحله سوم …………..ریال

(۴)مرحله چهارم …………..ریال

(۵)مرحله پنجم …………….ریال

که مطابق ماده ۳ شرایط عمومی قرارداد در وجه پژوهشگر پرداخت خواهد شد.

ب- بهای ملزومات (مبلغ برآوردی):

(۱) بهای ملزومات مصرفی ……………..ریال

(۲) بهای ملزومات غیرمصرفی …………….ریال

(۳) سایر هزینه ها …………….ریال

ردیف‌های ۱ و ۲ این بند در مقابل اسناد مثبته به ترتیب مذکور در بند ۴-۳ شرایط عمومی قرارداد در وجه پژوهشگر پرداخت خواهد شد.

ماده۴- پیش پرداخت

بیشتر بخوانید: وکیل ذر شیراز.:

مبلغ پیش پرداخت معادل بیست درصد حق الزحمه پژوهشگر و سایر هزینه‌های پژوهش مندرج در بند “الف” و ردیف ۳ بند “ب” ماده ۳ قراردا است که بحث شرایط پیش بینی شده در بند ۱-۳  شرایط عمومی قرارداد در وجه پژوهشگر پرداخت خواهد شد.

ماده۵- مواعد ارائه و تصویب گزارش‌ها:

گزارش‌های پیشرفت کار باید هر …………….. طبق ماده ۱ شرایط عمومی تهیه و تسلیم کارفرما شود.

مواعد ارائه گزارش های عملکردی ( مرحله ای) مذکور در ماده ۱ شرایط عمومی قرارداد ……………. روز پس از پایان مرحله / مقطع ( به شرح مندرج در فرم تعریف پروژه – پیوست شماره ۱) و مهلت اعلام نظر کارفرما در خصوص این گزارش ها …………….روز می‌باشد.

مهلت پژوهشگر برای اصلاح و رفع نقص گزارش ها و اعمال نظریات کارفرما ( مذکور در بند ۲-۱ شرایط عمومی قرارداد ) ……………..روز می‌باشد.

ماده ۶- ضمایم قرارداد:

ضمایم قرارداد که جزء لاینکف آن می‌باشند:

۱-فرم تعریف پروژه

۲-شرایط عمومی قرارداد (مصوب شورای تحقیقات برق)

۳-آئین نامه مربوط به حفظ نتایج پژوهش (مصوب شورای تحقیقات برق)

ماده۷- نشانی طرفین قرارداد:

نشانی کارفرما:

نشانی پژوهشگر:

هر گاه هر یک از طرفین قرارداد نشانی خود را در مدت قرارداد تغییر دهد، باید مراتب را کتبا به طرف دیگر ابلاغ کند و تا وقتی که نشانی جدید به طرف دیگر ابلاغ نشده باشد ، کلیه نامه‌ها و اوراق و اظهار نامه‌ها که با پست سفارشی به نشانی فوق الذکر ارسال و یا با اخذ رسید تحویل می‌گردد ، ابلاغ شده تلقی خواهد شد.

ماده۹- نسخ قرارداد: این قرارداد شامل ۸ ماده بوده و در پنج نسخه تنظیم شده و به امضای طرفین قرارداد رسیده و کلیه نسخ آن دارای اعتبار واحد است.

کارفرما * پژوهشگر

image
JM
نویسنده این مطلب

مهدی حنیور

ارسال دیدگاه

کاربر عزیز برای ارسال دیدگاه ابتدا باید عضو یا وارد شوید

عضویت / ورود
 
دیدگاه ها
این مطلب نظری ندارد