کاربر گرامی به وب سایت دادسرا یار خوش آمدید | برای استفاده کامل از امکانات سایت عضو یا وارد شوید

وکیل حقوقی در شیراز+مشاوره تلفنی 24 ساعته فوری و رایگان

شما در حال مشاهده مطلب مذکور در بخش مقالات سایت می باشید

وکیل حقوقی در شیراز+مشاوره تلفنی 24 ساعته فوری و رایگان

وکیل حقوقی در شیراز+مشاوره تلفنی 24 ساعته فوری و رایگان

وکیل حقوقی در شیراز

وکیل پایه یک و مشاور حقوقی

خداوردی حنیور

09225192408

وکیل ملکی

بهترین وکیل ملکی شخصی است که نسبت به دعاوی و موضوعات مختلف ملکی آشنایی و تجربه کافی دارد بهترین وکیل ملکی شخصی است که با تسلط بر قوانین مختلف حقوقی ملکی در زمینه های مختلف توانایی حل مسائل را در بسیاری از موارد دارد بهترین وکیل ملکی از رویه قضایی در محاکم و نحوه دادرسی آگاهی بسیاری دارد و نسبت به قوانین در این زمینه خود را به دانش های سابق متکی نمی کند و همواره از علم و دانش و استدلال های دکترین حقوقی بهره کافی می برد.بهترین وکیل ملکی در مواجه با پرونده و بروز اختلافات فی مابین اشخاص از جوانب مختلف بررسی میکند و با درک درستی که از پرونده بدست می آورد راه کاری درست و سریعی را برای استیفا حقوق موکل خود با استفاده از تمام ابزارهای قانونی لازم ارائه میدهد.بهترین وکیل ملکی منافع موکل خود را درست تشخیص میدهد و در جهت آن قدم بر میدارد.
بهترین وکیل ملکی شخصی است که با جمع آوری مستندات کافی و لازم و تنظیم دادخواست ولایحه ای دقیق در هر مرحله رسیدگی(بدوی- تجدیدنظر-دیوان عالی کشور) حقوق موکل خود را به درستی مطرح و آنها را استیفا نماید بهترین وکیل ملکی قلمی شیوا و سنجیده و همچنین کلامی پرنفوذ و تاثیر گذاردارد.

داشتن وکیل ملکی چه ضرورت و اهمیتی دارد؟

از آنجایی دایره شمول قوانین بسیار گسترده است و همچنین با توجه به اینکه تفسیر موضوعات و قوانین حقوقی به صورت موسع می باشد و حصری نمی باشد و از طرفی دانش و سطح آگاهی اشخاص به مراتب از یک وکیل ملکی که سالها تجربه و تسلط کافی بر قوانین دارد کمتر است لذا بدون در نظر گرفتن مواردی که در ادامه گفته میشود یک امر ضروری و طبیعی است.
وکیل ملکی با توجه به آگاهی و تسلطی که در قوانین ملکی دارد در وهله اول به ما کمک میکند تا ارزیابی درست و دقیقی از پرونده و موضوع حقوقی مطرح شده پیدا کنیم، وکیل ملکی با توجه به سابقه و توانمندی که در دعاوی ملکی دارد نحوه عملکرد بهتری را در رابطه با حل پرونده مطروحه ارائه می دهد و آنچه مسلم است در بسیاری از موارد اشخاص اطلاعات درست و دقیقی از نحوه رسیدگی و دادرسی و روند آن ندارند و همچنین دیده شده که در اغلب اوقات به جهت عدم همین آگاهی نتیجه قابل قبولی را نتوانستند بدست آورند و زیان های مادی و معنوی بسیاری را متحمل شده اند اما وکیل ملکی با توجه به آشنایی و تجربه که از ثبت دادخواست تا روند رسیدگی در هر مرحله و صدور رأی دارد رویه درست  و سریعتر و به مراتب کم هزینه تری را اتخاذ میکند.
به طور مثال هرگاه اشخاص در رابطه با موضوعات ملکی می خواهند دعوایی را در مراجع قضایی مطرح کنند می بایست به قوانین موجود در این حوزه که شامل اموال غیرمنقول می شود توجه نمایند.
اموال غیر منقول اموالی است که غیر قابل حمل می باشد به این معنا که امکان جا به جایی آنها از محلی به محل دیگرامکان پذیر نمی باشد و یا در صورت امکان موجب خرابی و یا ایجاد نقص به آن می گردد.
لذا قوانین موضوعه در این حوزه می بایست در دادگاهی که مال غیرمنقول(زمین،آپارتمان،اشجار،ابنیه،نماآت متصله)واقع است مطرح و رسیدگی شود.یعنی چنانچه مال غیرمنقولی واقع در شهرستان تهران باشد و شخصی خارج از حوزه شهرستان تهران به طور مثال شهرستان دماوند آن را معامله و یا قراردادی در رابطه با آن منعقد نماید و در صورت بروز مشکل و مسئله حقوقی بخواهد برعلیه آن اقامه دعوا نماید می بایست به مراجع قضایی تهران که مال غیرمنقول در آن واقع است مراجعه نماید.واگر چنانچه در دماوند بخواهد مطرح نماید دادخواست وی از سوی مراجع قضایی به جهت عدم صلاحیت در رسیدگی رد می شود.
حال در چنین مواقعی اشخاص علاوه بر سپری نمودن زمان طولانی هزینه های دادرسی قابل توجهی را متحمل می شود لذا وکیل ملکی در این مواقع میتواند این امکان را به شما بدهد تا از اینگونه زیان های مادی و معنوی جلوگیری نمایید.

همچنین شما عزیزان میتوانید با راهنمایی از وکیل در شیراز نیز راه خود را بهتر و مفید تر بیابید

نقش وکیل ملکی در دعاوی مختلف

با توجه به اینکه موضوعات مختلفی در رابطه با دعاوی ملکی میتواند مطرح شود لذا هر کدام از آنها نیازمند وکیل ملکی باتجربه و با سابقه را می طلبد.به طور مثال اگرکه شما در رابطه با دعاوی ملکی موضوع منابع طبیعی و یا اراضی ملی مواجه شوید به جهت اینکه اینگونه دعاوی تابع قانون خاص خود می باشد لذا صرفا به قوانین حقوقی موضوعه در قانون مدنی نمیتوان رجوع کرد ومستلزم رعایت قوانین خاص خود می باشد و یا در رابطه با قوانین فی مابین موجر و مستأجر با این حال قوانین موضوعه تا حد زیادی راه گشا و قابل استناد است اما به طورکامل و ناظر به روابط بین موجر مستأجر چون اختلاف بر سر هزینه های کلی و جزئی نمی باشد بلکه باید به قوانین موجر و مستأجر رجوع نمود.همچنین در رابطه با موضوع دعاوی سرقفلی و حق کسب و پیشه صرفا نمی توان با ادعای مالکیت و یا حتی اثبات مالکیت بتوان اقدام به خلع ید متصرف اقدام نمود بلکه هرکدام از آنها چون سبق تصرف وقرارداد دردعاوی حق کسب وپیشه و ایجاد تغییرات در بنا ویا بازسازی در دعاوی سرقفلی تابع قوانین خاص خود خواهند بود.

دسترسی به وکیل ملکی متخصص و حرفه ای

با توجه به این که به طور کلی موضوعات حقوقی به طور خاص دعاوی ملکی از اهمیت فراوانی برخوردار است و متضمن حقوق مادی و معنوی اشخاص می باشد لذا داشتن وکیل ملکی متخصص و حرفه ای میتواند بسیاری از دغدغه های ما را در ارتباط با پیگیری و رسیدگی و استیفا حقوق برطرف نماید.در این ارتباط اگرچه اغلب افراد به شکلی سنتی و با پرس و جو از دوستان و آشنایان و بدون هیچ شناختی از سطح دانش و توانمندی آن شخص در ارتباط با امور ملکی اقدام به مشاوره و ارتباط با وکیل می نمایند اما موسسه حقوقی اوستا با رزومه ای مشخص و معتبر شرایطی رو فراهم آورده تا اشخاص به طور آنلاین در هرنقطه از داخل و خارج کشور تنها با یک تماس و یا ارتباط اینترنتی از وکلای مجرب و متعهد و توانمند در حوزه ملکی بهرمند شوند.

 

سوالات شما عزیزان از آقای حنیور وکیل در شیراز

 منظور از کیفرخواست چیست؟

پاسخ: کیفرخواست در حقیقت ادعانامه دادستان عليه متهم است .کیفرخواست هنگامی صادر می شود که تحقیقات انجام شده و دلایل جمع آوری گردیده است. کیفرخواست بعد از صدور قرار مجرمیت توسط دادستان یا جانشین او صادر می شود. با صدور کیفرخواست کار رسیدگی در دادسرا تمام می شود و از آن به بعد رسیدگی در دادگاه آغاز می گردد . هر چند کیفرخواست حکایت از احراز جرم برای دادسرا دارد ولی در عین حال دلیل مجرمیت متهم نیست. به بیان راحت تر و کلی تر باید گفت متهم وقتی مجرم شناخته می شود که دادگاه او را محکوم کند.

 

آنچه از حقوق متهم و شاکی در دعاوی کیفری باید بدانید کدامند؟

پاسخ: هنگامی که در جامعه جرمی ارتكاب می یابد، دستگاه های انتظامی و قضایی برای کشف آن اقدام می کنند، اما صرف کشف جرم باعث بازگشت نظم به جامعه و جبران آسیب های وارده به متضرران جرم نمی شود، بلکه مطلوب زمانی به دست می آید که مرتکبان واقعی جرایم نیز دستگیر و مجازات شوند.

در صورت شناسایی و دستگیری متهمان، این امکان وجود ندارد که در همان محل دستگیری به مجازات این افراد اقدام کرد چرا که هنوز جرم ارتکاب یافته اثبات نشده است بلکه برای کشف واقعیت و مجازات مجرمان حقیقی لازم است که افراد مظنون برای انجام تحقیقات مقدماتی احضار و جلب شوند و در چارچوب حقوق انسانی با آنها رفتار شود .

در نهایت نیز در صورت اثبات مجرمیت، فرد متهم مجازات می شود و در غیر این صورت برائت حاصل خواهد شد. همه ی این موارد در حالی است که توجه بیش از اندازه به حقوق متهم نباید محاکم را از حقوق از دست رفته ی شاکی غافل کند . از این رو حقوق متهم و شاکی در پرونده های کیفری را مورد بررسی قرار می دهیم. حقوق متهم: از جمله حقوقی که متهم از آن برخوردار است می توان به مواردی از قبیل اصل ممنوعیت بازداشت های خود سرانه، اصل برائت، حق اطلاع فوری از دلایل بازداشت، ممنوعیت محاکمه مجدد، حق برخورداری از وکیل و ممنوعیت تسری قوانین به گذشته اشاره کرد.

اصل برائت: یکی از مهم ترین اصول دادرسی اصل برائت است که بر اساس آن، تا زمانی که گناهکار بودن شخصی به موجب ادله قانونی ثابت نشده باشد باید به عنوان انسانی بی گناه با او رفتار شود و توهین و تحقیر او و نیز مجازاتش قبل از اثبات جرم ممنوع است.

اصل ممنوعیت بازداشت های خود سرانه: در پرتو این اصل، احضار و جلب متهم بدون دلیل ممنوع می باشد. موارد بازداشت متهم در قانون پیش بینی شده است و مقام قضایی متخلف خود به مجازات مقرر در قانون محکوم خواهد شد. حق اطلاع فوری از دلایل بازداشت: نه تنها بازداشت متهم باید به موارد خاص محدود شود، بلکه متهم باید بلافاصله از دلایل بازداشتش توسط پلیس یا مقام قضایی مطلع شود.

حق اعتراض به قرار بازداشت: حق اعتراض به قرار بازداشت صادره از مقام قضایی از دیگر حقوق متهم در رسیدگی های کیفری است اصل رعایت کرامت انسانی به موجب این اصل، انجام اعمالی همچون تحقیر متهم، توهین به او، غل و زنجیر زدن، سلول انفرادی و شکنجه و آزار وی ممنوع است

. حق برخورداری از وکيل: متهم حق انتخاب وکیل دارد، وکیل متهم باید آزادانه حق دفاع از موکلش را داشته باشد . حتی متهم بی بضاعت می تواند از دادگاه یا کانون وکلا درخواست وکیل تسخیری یا معاضدتی نماید.

حق اعتراض به قرار تامین خواسته:حق اعتراض متهم به قرار تامین خواسته صادره از سوی مقامات دادسرا می تواند از توقیف بی جهت اموال متهمان جلوگیری کند.

حق رسیدگی به پرونده متهم در دادگاه صالح: حق رسیدگی به پرونده متهم در یک دادگاه صالح مستقل و بی طرف از دیگر حقوق متهم در رسیدگی های کیفری است.

حق رسیدگی علنی: حق رسیدگی علنی، از دیگر حقوق متهم محسوب می شود، تا مقام قضایی بداند عملکردش در زیر ذره بین رسانه ها و شهروندان قرار دارد و با دقت هر چه تمام تر باید به ایفای وظایف خود بپردازد.

حق پرسش از شهود شاکی: این حق به این دلیل جزء حقوق متهم به شمار می رود که او بتواند درستی و نادرستی گواهی آنان را آشکار کند

. ممنوعیت تسری قوانین به گذشته: از دیگر حقوق متهمان در رسیدگی کیفری، ممنوعیت تسری قوانین به گذشته است. چرا که عمل بر خلاف این اصل می تواند آزادی های فردی و شهروندی شهروندان را به مخاطره بیندازد.

ممنوعیت محاکمه مجدد: ممنوعیت محاکمه مجدد به این معنی است که به دلیل ارتکاب یک جرم، نمی توان دو بار متهم را مجازات کرد. حق تجدید نظر خواهی ممکن است دادگاه بدوی اشتباهی کرده باشد، از این رو بازبینی پرونده در دادگاهی بالاتر می تواند ضریب اطمینان به تصمیم دادگاه بدوی را بالا ببرد

بیشتر بخوانید:وکیل در شیراز.

حقوق شاکی: همان گونه که متهم دارای حقوقی است که باید در نظر گرفته شود، شاکی نیز حقوقی دارد که ضروری است مورد توجه محاکم قرار گیرد

امکان طرح شکایت فوری: سهولت دسترسی به مقامات انتظامی و قضایی برای دادخواهی یکی از حقوق شاکی در رسیدگی های کیفری است . با توجه به این حق، مقامات مورد اشاره مکلف شده اند تا شکایت شکات را در همه ی اوقات قبولنمایند.

امکان طرح شکایت توسط وکیل دادگستری: این حق نیز از حقوق شکات در تظلم خواهی به شمار می رود. حق معرفی شهود خود و پرسش از شهود متهم این حق برای پرده برداشتن از واقعیت حقی است که شکات طبق قوانین آیین دادرسی کیفری از آن برخوردارند. حق اخذ رونوشت از صورت جلسات: این حق از حقوق انحصاری شاکی و وکیل او در مرحله تحقیقات مقدماتی محسوب می شود.

حق اعتراض به قرار منع تعقیب و موقوفی تعقیب: این حق می تواند از تبرئه ی اشتباه متهم توسط مقامات قضایی جلوگیری کند.

رعایت شأن شاکی: نباید با برخورد توأم با عصبانیت و پرخاش در دادسراها و دادگاه ها شکات را از دستگاه قضایی ناخرسند کرد

. تامین اهمیت بزه دیده: دستگاه قضایی باید با داشتن عملکرد صحیح، شکات و حتى شهود او را از تعرض متهمان حفاظت کند

. ضرورت ترتیب پرداخت ضرر و زیان شاکی: در اعطای آزادی مشروط به مجرمان زندانی، پرداخت یا ترتیبی برای پرداخت ضرر و زیان شاکی ضروری است

. پرداخت دیه از بیت المال: در مواردی مانند فرار قاتل و عدم دسترسی به او تا زمان مرگ و نظایر آن، قانونگذار برای رعایت حقوق از دست رفته ی شاکی، پرداخت دیه به شکات را از بیت المال پیش بینی کرده است.

حق گذشت در جرایم قابل گذشت: این حق نیز از دیگر حقوق شاکی در رسیدگی کیفری محسوب می شود.

تعقيب امر جزایی توسط مقام قضایی درباره شکات محجور: اگر شاکی محجور باشد، (صغير، غیر رشید یا مجنون) و به سرپرست قانونی او دسترسی نباشد و تعیین قیم نیز موجب از دست رفتن فرصت شود، مقام قضایی خود امر جزایی را تعقیب می کند و اقدامات لازم را برای جلوگیری از فرار متهم به عمل می آورد.

درخواست واگذاری رسیدگی به قاضی بی طرف در صورت ذی نفع بودن قاضی در پرونده: شاکی حق دارد در صورت ذی نفع بودن قاضی در پرونده یا وجود قرابت بین متهم و قاضی یا | خودش با قاضی، از او بخواهد که رسیدگی را متوقف و به قاضی بی طرف دیگر واگذار کند.

 

وکیل حقوقی در شیراز

image
JM
نویسنده این مطلب

مهدی حنیور

ارسال دیدگاه

کاربر عزیز برای ارسال دیدگاه ابتدا باید عضو یا وارد شوید

عضویت / ورود
 
دیدگاه ها
این مطلب نظری ندارد